Vacatures: Webbouwers zoekt developers met code-skills


Door: Webbouwers Techniek - 02/09/2015

Vacature: Senior PHP Developer Back-end

 

Functieomschrijving

Als php-developer ontwikkel je websites en digitale omgevingen die dagelijks door vele bezoekers gebruikt worden. Je werkt als back-ender, en op dit gebied wil je je ook graag voortdurend verder ontwikkelen. Je kunt uitstekend zelfstandig werken. Als internetprofessional vind je het een uitdaging om efficient en schoon code te schrijven. De huidige, snelle ontwikkelingen op het gebied van webtechnologie hebben je interesse. Innovaties zijn speerpunt in het bedrijf. Als developer werk je samen met een team van 9 jonge, zeer ervaren developers. Daarnaast is er nauw contact met onze ontwerpers, onlinemarketeers, strategen en tekstschrijvers. Dit doen we in een open werkomgeving, zodat je altijd even naar iemand toe kunt lopen. Met als gevolg dat er in het bedrijf veel kennis wordt gedeeld, zodat je zeker kunt doorgroeien als internetprofessional.

Wij bieden: 

Een marktconform salaris, afhankelijk van kennis/ervaring. Bonusregeling. Goede doorgroei- en opleidingsmogelijkheden. Goede secundaire arbeidsvoorwaarden. Informele werkomgeving, flexibele werktijden, thuiswerkdagen, uitdagende en complexe projecten. 

Wij vragen: 

- HBO/bachelor (in een relevante studierichting) 
- Minimaal twee jaar relevante werkervaring
- Kennis van/ervaring met de bekende frameworks is een pre
- Gedegen kennis van PHP en MySQL
- In teamverband kunnen werken
- Een sterk probleemoplossend vermogen
- Goed analytisch vermogen
- Goede beheersing van zowel de Nederlandse als Engelse taal
- En een flinke dosis humor!

De volledige vacature (Senior) PHP Developer Back-end is hier te bekijken. Wil jij ons team komen versterken? Stuur dan e-mail met jouw CV en bijgevoegde motivatiebrief naar Ton Huybens: t.huybens@webbouwers.com


Over Webbouwers 

Webbouwers.com is een modern en ambitieus internetbedrijf in Nijmegen. Wij helpen het midden- en kleinbedrijf op het gebied van online diensten in de breedste zin van het woord. Hierbij kun je denken aan het bouwen van websites, webshops, webapplicaties, het verzorgen van SEO, SEA, hosting, het inregelen van social media, online marketing en nog veel meer. Wij werken met zelfontwikkelde beheersoftware waardoor wij een veel betere kwaliteit kunnen leveren dan collega-bedrijven die werken met standaard CMS-pakketten als bijv. Wordpress en Magento. Als full-service internetbureau werken wij veel samen met andere bedrijven en onze klanten komen uit diverse branches.
Onze business-unit Webbouwers Techniek richt zich met name op technische ondersteuning van onze klanten.

 

Vacature: Senior/Medior PHP Developer Front-/Back-end

 

Functieomschrijving

Als php-developer ontwikkel je websites en digitale omgevingen die dagelijks door vele bezoekers gebruikt worden. Je werkt voornamelijk als front-ender, maar ook deels als back-ender in het ontwikkelproces. Je kunt uitstekend zelfstandig werken. Als front-end developer ben je een essentieel onderdeel van technisch uitdagende en vernieuwende projecten. Je bent creatief en hebt aantoonbaar oog voor goede gebruikersinteractie en design. Je vindt het een uitdaging om efficient en schoon code te schrijven. Affiniteit met het omzetten van de UI/UX designs naar HTML5, CSS3 en Javascript. De huidige, snelle ontwikkelingen op het gebied van webtechnologie hebben je interesse. Innovaties zijn speerpunt in het bedrijf. Als developer werk je samen met een team van 9 jonge, zeer ervaren developers. Daarnaast is er nauw contact met onze ontwerpers, onlinemarketeers, strategen en tekstschrijvers. Dit doen we in een open werkomgeving, zodat je altijd even naar iemand toe kunt lopen. Met als gevolg dat er in het bedrijf veel kennis wordt gedeeld, zodat je zeker kunt doorgroeien als professional in dit mooie vakgebied.

Wij bieden: 

Een marktconform salaris, afhankelijk van kennis/ervaring. Bonusregeling. Goede doorgroei- en opleidingsmogelijkheden. Goede secundaire arbeidsvoorwaarden. Informele werkomgeving, flexibele werktijden, thuiswerkdagen, uitdagende en complexe projecten. 

Wij vragen: 

- HBO/bachelor (in een relevante studierichting) 
- Minimaal twee jaar relevante werkervaring 
- Kennis van/ervaring met de bekende frameworks is een pre 
- Gedegen kennis van PHP en MySQL 
- In teamverband kunnen werken 
- Een sterk probleemoplossend vermogen 
- Goed analytisch vermogen 
- Goede beheersing van zowel de Nederlandse als Engelse taal
- En een flinke dosis humor!

De volledige vacature (Senior) PHP Developer Front-/Backend is hier te bekijken. Wil jij ons team komen versterken? Stuur dan e-mail met jouw CV en bijgevoegde motivatiebrief naar Ton Huybens: t.huybens@webbouwers.com. We nemen uiterlijk binnen vijf werkdagen contact met je op. 


Over Webbouwers 

Nieuwe technologien, inzichten en veranderd gedrag van (potentiele) klanten zorgen ervoor dat het online landschap voortdurend in beweging is. Steeds vaker kiezen bedrijven niet alleen meer voor traditionele media, maar worden online kanalen ingezet om klanten te bereiken. Webbouwers staat bij haar klanten bekend als innoverend op gebied van PHP-ontwikkeling. Haar klanten zijn veeleisend en dynamisch. En de projecten zijn dat dan ook. En dat alles in een leuke, ontspannen werkomgeving: bijna iedereen is hier via een schoolstage gekomen, en vervolgens gebleven..... Gewoon omdat het hier fijn werken is! Webbouwers kent een informele bedrijfscultuur met ruime aandacht voor persoonlijke groei en ontwikkeling van medewerkers. Regelmatig organiseren we bedrijfsuitjes, borrels, en andere evenementen. 

Explosieve stijging mobiel dataverkeer in Nederland


Consumenten bekijken steeds meer websites op mobiele devices als smartphones en tablets. Het afgelopen jaar is het percentage dataverkeer dat over mobiele netwerken loopt met maar liefst 55% gestegen ten opzichte van 2014. Dat blijkt uit het jaarlijkse onderzoek "State of the Internet" uitgevoerd door Akamai. De volledige versie van het onderzoek is hier te bekijken. 

02/10/2015

Impuls voor retail met Google (Shopping) Insights


Met Shopping Insights kunnen retailers nog meer profiteren van Adwords statistieken. Met zogenaamde "heatmaps" zien website eigenaren welke producten het meest populair zijn per locatie. 

27/10/2015

Geas.nl - Website van het jaar 2015


De website van onze klant Geas Energiewacht is uitgeroepen tot beste website van het jaar 2015 in de categorie Energie.

26/11/2015

Website bouwers: webbouwers.com