The future is responsive


Door: WebbouwersTechniek - 30/03/2015

Responsive websites kennen één simpel principe: ze passen zich aan, afhankelijk van het apparaat en de schermgrootte van jouw bezoekers. Dit zorgt voor een optimale site-beleving die van bezoekers (potentiële) klanten maakt. En er zijn meer voordelen. 
 

  • Verhoogde conversie door optimalisatie van call-to-action, formulieren en buttons. Bezoekers komen in minder clicks bij de juiste informatie.
  • Verbetering van laadtijden en Google-ranking. Sinds kort indexeert Google websites met een responsive design hoger dan traditionele websites. Meer hierover lees je op: http://bit.ly/1x5Evv8
  • Contentmarketing. Voor blogposts en nieuwsberichten is de leesbaarheid zeer belangrijk. Contentmarketing kan met behulp van een responsive website worden afgestemd op mobiel, tablet en desktop variant. Marketeers zetten steeds vaker een strategie op die is afgestemd op deze versies van een website. 
     

Responsive advertisingAls internetbureau merken we dat steeds meer klanten bij aanvang van een web-traject verwachten dat hun website standaard responsive wordt ontwikkeld. Daarmee is de technologie definitief uit de kinderschoenen. 2015 zal het jaar worden waarin online marketeers zullen zoeken naar de geavanceerde mogelijkheden van responsive. Adaptive design, nieuwe contentstrategieën en responsive advertising. 

Overweegt jouw organsisatie een responsive website en wil je weten hoe dit in de praktijk werkt? Download dan hier ons responsive factsheet of bel ons: 088-1 999 000. 
We helpen je graag verder! 

Geas.nl - Website van het jaar 2015


De website van onze klant Geas Energiewacht is uitgeroepen tot beste website van het jaar 2015 in de categorie Energie.

26/11/2015

Explosieve stijging mobiel dataverkeer in Nederland


Consumenten bekijken steeds meer websites op mobiele devices als smartphones en tablets. Het afgelopen jaar is het percentage dataverkeer dat over mobiele netwerken loopt met maar liefst 55% gestegen ten opzichte van 2014. Dat blijkt uit het jaarlijkse onderzoek "State of the Internet" uitgevoerd door Akamai. De volledige versie van het onderzoek is hier te bekijken. 

02/10/2015

Impuls voor retail met Google (Shopping) Insights


Met Shopping Insights kunnen retailers nog meer profiteren van Adwords statistieken. Met zogenaamde "heatmaps" zien website eigenaren welke producten het meest populair zijn per locatie. 

27/10/2015

Website bouwers: webbouwers.com