Nieuwe stijl Webbouwers Techniek


Door: Webbouwers Techniek - 02/09/2015

Het interieur van ons kantoor in Nijmegen is volledig vernieuwd! Naast een unieke achterwand - met visuals en payoffs die vertellen waar het bij Webbouwers écht over gaat - heeft iedere medewerker ook zijn eigen 'Magic card' gekregen. Samen met KK-Ontwerp en Bolk Reclame is dit project tot stand gekomen. Wil jij onze wall of fame in het echt zien? Kom dan gerust een langs; praten we je meteen bij over de laatste ontwikkelingen in het online landschap. ​

 

         

Geas.nl - Website van het jaar 2015


De website van onze klant Geas Energiewacht is uitgeroepen tot beste website van het jaar 2015 in de categorie Energie.

26/11/2015

Explosieve stijging mobiel dataverkeer in Nederland


Consumenten bekijken steeds meer websites op mobiele devices als smartphones en tablets. Het afgelopen jaar is het percentage dataverkeer dat over mobiele netwerken loopt met maar liefst 55% gestegen ten opzichte van 2014. Dat blijkt uit het jaarlijkse onderzoek "State of the Internet" uitgevoerd door Akamai. De volledige versie van het onderzoek is hier te bekijken. 

02/10/2015

Impuls voor retail met Google (Shopping) Insights


Met Shopping Insights kunnen retailers nog meer profiteren van Adwords statistieken. Met zogenaamde "heatmaps" zien website eigenaren welke producten het meest populair zijn per locatie. 

27/10/2015

Website bouwers: webbouwers.com