Geas Energiewacht - Vertrouwd met energie


Door: Bas van Heugten - 22/06/2015

De website van Geas is volledig responsive en werkt perfect op meerdere apparaten. Door gebruik te maken van prominente visuals, persoonlijke teksten en door de website onder te verdelen in segmenten komt de bezoeker snel uit op de voor hem relevante pagina. Bij Geas vormt goede service een belangrijk onderdeel van de dienstverlening en dit komt duidelijk terug in de nieuwe website. Ook is er rekening gehouden met het belang van 'social proof': door het tonen van reviews en sterrenratings wordt gebruik gemaakt van de positieve ervaringen van de klanten van Geas. 

Vanuit een intensief samenwerkingsverband tussen de partijen Webbouwers, Leadrs, Geas en Digidee is stapsgewijs toegewerkt naar het concretiseren van de wensen en technische eisen. Een speciale vermelding verdient de automatische leadafhandeling in de Navision database. Hierdoor komen aanvragen die via de website binnenkomen automatisch bij de juiste afdelingen en adviseurs terecht. 

Bekijk de website zelf via: www.geas.nl

Een goede online indruk voor winkelcentrum Makado Beek


Trots! Dat zijn we als het gaat om de nieuwe website van Makado. Een project van onze partner Helga Schoemaker van Reppit, opgeleverd in samenwerking met Webbouwers. 

22/06/2015

KK Ontwerp kiest voor Webbouwers


KK-Ontwerp is een jong grafisch ontwerpbureau uit Nijmegen. Zij zijn één van de vaste partners, die worden betrokken bij de ontwikkeling van websites voor onze klanten. Door deze nauwe samenwerking kunnen beide bedrijven haar klanten steeds meer bieden: een totaalpakket zonder beperkingen op het gebied van vormgeving en techniek.

30/03/2015

Geas.nl - Website van het jaar 2015


De website van onze klant Geas Energiewacht is uitgeroepen tot beste website van het jaar 2015 in de categorie Energie.

26/11/2015

Website bouwers: webbouwers.com